Interieur

Fotobehang

Zowel zakelijk als privé supersnel een ruimte helemaal omtoveren? Wij hebben naadloos fotobehang met leuke structuren of je eigen afbeelding. Laat ons weten om wat voor ruimte het gaat en wij denken met je mee welke opties voor jou de beste keus is. Heb je zelf geen leuke foto of heb je liever een uniek motief of printje? Geen probleem! Wij hebben een grote database met vele hoge kwaliteit foto’s en afbeeldingen. Ook voor de populaire behangcirkels kun je bij ons terecht.

Print op plaat

Wil je niet een heel behang.  Bij ons kan je je foto’s laten printen op plaatmateriaal. Wij hebben een groot scala aan materialen: dibond, geborsteld aluminium, plexiglas, opaal, hout, textiel en canvas. Verkrijgbaar in vele formaten. Zelf geen leuke foto? Vraag bij ons naar de grote database met hoge kwaliteit foto’s. Twijfel je of je foto’s wel de juiste resolutie en kwaliteit hebben? Wij kijken dit graag voor je na.

Wrappen

Saaie oude kast of een inbouwkast die wel een metamorfose kan gebruiken? Laat ze door ons wrappen! Kies je voor een printje, kleurtje of foto? Wij maken graag voor jou een digitaal voorbeeld en denken met je mee. Ook je keuken laten wrappen bij ons is geen probleem. Zo krijg je een compleet nieuw ogende keuken zonder een grote verbouwing. Kies je voor een basic kleurtje, of liever iets knallends, een houtstructuur of toch liever betonlook? Kom bij ons lang om een van de vele prints en kleuren uit te kiezen.

Overig

Plof lekker neer op een unieke zitzak, leuk op bedrijf, in je woonkamer, kinderkamer of in de tuin! Kies voor een foto, meerdere foto’s, tekst, print of motief, de keuzes zijn eindeloos. In verschillende formaten verkrijgbaar, en ook nog wasbaar! Wil je later toch wisselen? Geen probleem, wij leveren ook losse hoezen voor je zitzak.

Zelf niet zo handig? Laat ons dan ook de montage verzorgen!

Contactformulier