(online) Marketing

Wil jij doormiddel van online marketing hogerop komen in google, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Dan is onderneming op maat het bedrijf voor jou. In eerste instantie wordt online marketing gebruikt om meer paginabezoekers te krijgen door de vindbaarheid te vergroten. Hiervoor gebruiken we zoekmachine optimalisatie of terwijl SEO. Vervolgens gebruiken we online marketing voor hogere conversie, denk hierbij aan aankopen, offerte aanvragen enzovoort.

Maar niet alleen de vindbaarheid, paginabezoekers en hogere conversie hoort bij online marketing. Het gebruik van social media valt hier ook onder. Online marketing is namelijk erg breed. Het team van onderneming op maat is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends en spelen daarop in.

Concepting

Naast het uitvoeren van bepaalde aspecten helpen wij bedrijven ook met het bedenken van verschillende strategieën en concepten op dit gebied. Het bedrijf heeft een doel, wij helpen met het bedenken wat het handigst is om dat doel te kunnen realiseren.

Meer informatie? Neem gerust contact op.

Offline marketing

Offline marketing, of terwijl alle soorten promoties en advertenties die niet via het internet gaan. Denk hierbij aan radio, televisie, direct mail en bijvoorbeeld billboards.

Het grote voordeel aan offline marketing is dat je heel specifiek te werk kan gaan om zo precies jouw doelgroep aan te spreken. Neem bijvoorbeeld direct mail (brief/flyer) als voorbeeld. Je wil een selectief groepje benaderen omdat er korting komt op één van je producten. Je bepaalt welke klanten je een brief/flyer wil sturen en zo heb je direct je doelgroep te pakken.

Geen tijd om ook maar iets van offline marketing te maken? Wij van onderneming op maat kunnen dit uit handen nemen van jouw bedrijf. Van het maken advertenties tot het maken van billboards. En van het maken van een brochure tot het schrijven van teksten voor een weekblad. Wij staan voor je klaar.

Contactformulier