Online vindbaarheid

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met SEO wil je met organische resultaten boven aan in de SERP komen (Search Engine Results Page). Dit doe je door de 200 rankingsfactoren te gebruiken. De 200 rankingsfactoren kan je verdelen over 3 pijlers. Content, techniek en autoriteit. Een voorbeeld van de pijler techniek is de laadsnelheid. Laadsnelheid kan je verminderen door onder andere het optimaliseren van afbeeldingen. Bij content moet je vooral denken aan unieke content en de leesvriendelijkheid van teksten. En bij autoriteit gaat het vooral om de waarde van je website, hierbij moet je denken aan externe links en kwaliteit.

SEO zoekresultaten zullen vaak op de lange termijn zichtbaar worden. SEO hoeft niks te kosten als u het zelf doet. U hoeft het natuurlijk niet zelf te doen, wij nemen graag de SEO-werkzaamheden van u over. Met een team van gedreven medewerkers zorgen wij ervoor dat u bedrijf opvalt ten opzichte van andere bedrijven.

Na het lezen nog steeds geen idee? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA wil je door een bepaald bedrag te betalen boven aan komen in de zoekresultaten. Dit kost relatief minder tijd en minder moeite. Een website die gebruikt maakt van SEA kan je herkennen door het kleine tekentje linksboven waar je in kleine letters advertentie ziet staan.

Door het gebruik van SEA wil je heel snel heel veel trafficverkeer naar je website toe. Je ziet gelijk de statistieken van je website als je SEA gebruikt doordat je gelijk op een ideale positie in de SERP bent gekomen. Heb je geen idee hoe je hier mee om moet gaan of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Dan bieden wij de oplossing. Wij kunnen deze taken voor jou uit handen nemen, dit betekent dat we in overleg met de desbetreffende klant uit gaan zoeken wat voor dat bedrijf het handigst is.

Wij snappen dat het enorm lastig is, dus heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contactformulier