Vormgeving

Huisstijl

Een huisstijl, veel mensen weten wat het is. Hoe je het inzet is echter een erg lastige stap. Je huisstijl vormt een groot onderdeel van de visuele identiteit van je bedrijf. Als er geen gebruik gemaakt wordt van een huisstijl, zorgt dit ervoor dat de (potentiële) klanten vaak verschillende ideeën van het bedrijf krijgen, omdat er geen eenduidig imago is. Maak daarom een sterke indruk met je professionele huisstijl. Wij kunnen je helpen met het maken en neerzetten van je huisstijl om je bedrijf herkenbaar te maken voor je (potentiële) klanten.

Belang van een goede huisstijl

Een huisstijl zorgt ervoor dat alle merkuitingen van jouw bedrijf consistent zijn en een positieve associatie oproepen bij je doelgroep. Vele studies bewijzen dat een huisstijl je helpt bij het opbouwen van een positieve naamsbekendheid en succes van je bedrijf.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij helpen jou met het ontwerpen en bedenken van een huisstijl. Wij kijken naar jou wensen en ontwerpen een huisstijl die helemaal bij jou en je bedrijf past. Geen huisstijl nodig maar alleen een logo? Geen probleem! Wij ontwerpen en maken een nieuwe logo voor jou of redesignen jouw oude logo.

Heb jij andere design wensen, zoals een bilboard, vlag, advertentie, visite kaartjes, of zelfs een design voor een bedrijfswagen. Ook hiervoor kun je ons inschakelen. Wij ontwerpen op basis van jouw idee en hebben indien wij dit zelf niet kunnen contact met bedrijven die dit op hun beurt op het gewenste middel kunnen zetten. Jij geeft ons de opdracht en wij regelen het van A tot Z.

Heb jij vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier