Social media

Social media, bedrijven anno 2022 kunnen niet meer zonder. Want social media is het makkelijkste kanaal om een groot deel van je doelgroep te bereiken. Door berichten op social media te plaatsen geef je jouw klanten een uniek kijkje in jouw bedrijf, je klanten weten wat er speelt, zien relevante content en hebben een beter beeld bij jouw bedrijf. Klanten zullen hierdoor een band op bouwen met je bedrijf. Heb je of heeft jouw bedrijf geen tijd voor het bijhouden van het gehele platform of weet je simpelweg niet hoe je hier mee om moet gaan.

Wat doen wij

Wij van onderneming op maat volgen de laatste trends en ontwikkelingen omtrent het gehele plaatje van de social media. Wij ondersteunen, vernieuwen en adviseren bij het gebruik van de verschillende platformen. Met een jong en gedreven team zetten wij jouw social media in een nieuw jasje. Wij houden jouw platformen consistent bij, dat wil zeggen dat we regelmatig een bericht maken en posten. Hoe vaker social media bezoekers jou zien hoe meer conversie je zal hebben op jouw website.

Het is ons doel om te zorgen dat jij of jouw bedrijf opvalt. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar een moment om een afspraak in te plannen.

Adverteren op social media, een begrip wat steeds groter wordt. Het adverteren op social media is de meest productieve manier van (online) adverteren die er is. Op deze manier heb je veel mogelijkheden om je doelgroep effectief te bereiken. Of je nu meer conversie wil of meer paginabezoekers, adverteren is eigenlijk altijd een goed idee. Kies voor een groot publiek of juist voor een specifieke groep die je wilt bereiken. De mogelijkheden voor het adverteren op social media zijn oneindig.

Voordelen

  • Groot bereik
  • Makkelijk meetbaar
  • Doelgroep is online aanwezig
  • Verkeer naar je website stimuleren

Heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat of heb je hier simpelweg geen tijd voor?

Wij van onderneming op maat kunnen het adverteren uit handen nemen van jouw bedrijf. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast het beheren van en het adverteren op social media komt bij onderneming op maat ook het restylen van social media aan bod. Ben je niet tevreden over de stijl van jouw online platform of wil je het veranderen maar lukt dit niet? Dan bieden wij de oplossing. Wij ondersteunen, vernieuwen en adviseren bij het gebruik of het stijlen van jouw platform.

Heb je zelf ideeën over hoe je het wilt maar bij de uitvoering lukt het niet? Wij helpen. Heb je geen idee en zie je door de bomen het bos niet meer? Ook dan helpen wij je. Met de expertise in ons team kunnen wij jouw social media in een nieuw jasje zetten, geheel passend bij de stijl van jouw bedrijf. Denk hierbij aan foto’s, icoontjes en bijvoorbeeld nieuwe borders.

Contactformulier